Gránátalma beszámolók, vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Lovasi Antónia - Érd

Köszönetemet szeretném kifejezni termékeikkel kapcsolatban. Rendszeres vásárló vagyok, már sokszor vásároltam önöktől. Jók a termékeik, sokat segített nekünk magas vérnyomás és cukorbetegség kezelésében a gránátalma. Ajánlani tudom, aki ilyen vagy hasonló betegséggel küzd. A szállítás gyors és a kapcsolat az ügyfélszolgálatta kiváló.

Kaszap Szilvia - Nyíregyháza

Amióta gránátalmát iszom sokkal jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, jól érzem magamat a bőrömben. Jó kis termék!

Kis Benedek - Szombathely

„A gránátalmalét a népszerű gyümölcsök tökéletes alternatívájának tartom. A pompás antioxidáns ellagsav kitűnő módon erősíti az immunrendszert. Ráadásul olvastam arról is, hogy a férfi prosztata működését is erősíti a rendszeres fogyasztása. Az íze is valami fantasztikus. Nagyon megszerettem a gránátalmát!”

Bujdosó Karola - Balmazújváros

„A gránátalma levéből készült természetes gyümölcslének fantasztikus íze van! Az egész család nagy rajongója lett a gránátalmának. Kezdetben önmagában ittuk, de mostanság már gyümölcsturmixokhoz is hozzáadjuk. Egyszerűen csodálatos, hibátlan termék!”

Amira nevű felhasználó a globalhealingcenter.com-on

„Senki ne csodálkozzon azon, hogy a gránátalmát már a Korán szent lapjain is csodagyümölcsként említik. Aki egy kicsit it utána olvas a gránátalma jótékony hatásainak, az megérti, hogy a ’csoda’ megnevezés nem véletlen; Sőt!”

Salamon Gyöngyi - Budapest XX.

„Végre van egy egészséges és teljesen természetes alternatívája a boltokban kapható gyümölcsleveknek! Ugyan már évek óta ismerem és fogyasztom a gránátalma italt, most jutottam el oda,hogy megosszam mindenkivel azt a gondolatomat, hogy feltétlenül ki kell próbálni a gránátalmalét! Különben is, a sok más egyéb gyümölcslé mellett ha más nem, egy próbát a gránátalma is igazán megér; aki pedig kipróbálja az biztosan nem fog csalatkozni. Rendszeres fogyasztásával az egészségre is jótékony hatást gyakorolhatunk. Azt olvastam róla, hogy manapság a „Szupergyümölcsnek” tartják – Hát szerintem is az!!! Az én hűtömben mindig van legalább egy gránátalmalé. Hogyha lehet mindig adagolok kisebb nagoybb mennyiséget belőle a turmixokhoz és egyéb italokhoz. El se tudnám képzelni a mindennapjaimat Nélküle!”

Szabó Katalin - Vác

„Nagyon szeretem az Önök termékét! A 70-es éveink közepén járunk a férjemmel, és kiróbbanó egészségben és fiatalosan érezzük magunkat. Mindez nagyban köszönhető a gránátalmának!”

Molnár Péter - Ózd

„Amióta gárántalmalét iszok, sokkal inkább úgy érzem, hogy feltöltődtem energiával és kiegyensúlyozottabb is vagyok. Ráadásul imádom a gyümölcslé egyedi ízvilágát!”

Budai Richárd - Sold

„A legjobb minőségű természetes terméknek tartom a gránátalma levéből készült gyümölcslét! Köszönöm Önöknek, hogy immáron könnyedén és gyorsan megrendelhetem ezt a csodás terméket!”

Németh Violetta - Tiszaújváros

„Mindenkinek ajánlani tudom, hogy akár diétázik akár nem; akár zsíraszergény natúr joghurotot fogyaszt akár nem, egy evőkanál gárántalma lét adjon hozzá a joghurtjához. Hihetetlenül finom és egyedien zamatos ízű lesz így a joghurt! Gyümölcsjoghurt házilag – A legjobb választás!”

Horváth Olivér - Hajdúszoboszló

„Eltudják képzelni a fogyást a gránátalmalének köszönhetően? Ugye elsőre milyen lehetetlenül hangzik! – Valahogy én is így voltam ezzel, aztán utánérdeklődtem a gránátalma súlycsökkentő hatásainak. Egy közel fél éves kúrát tartottam a gyümölcslé rendszeres napi fogyasztásával, úgy, hogy közbe odafigyeltem az étkezés milyenségére is. A végeredmény önmagáért beszél! A 140 kg feletti testsúlyom lecsökkent 100 kiló körülire. Valami hihetetlen megkönnyebbülést érztem magamon, ráadásul olyan mintha kicseréltek volna. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és olyan mintha feltöltöttek volna energiával. A gránátalmának köszönhetően új életet kezdhettem, ahogy a mondás tartja, ép testben ép lélek!”

Nagyné Mariann - Budapest VII.

„A gránátalmalé természetes, fogyasztása nem csak a szervezet, de még a bőr egészségére is jótékony hatást gyakorol, hidratálja és rugalamssá téve azt. Mindenesetre én tapasztaltam ezen előnyeit is!”

Pusztai Erzsébet - Makó

„A gárnátalmalét immunerősítőként használom, fontos vitaminokat tartalmaz! Az íze az édes és a fanyar ízvilág tökéletes elegye, egyszerűen hibátlan!”

Kalamár Beáta - Dunaföldvár

„Az egészség megőrzése érdekében jobb természetes dolgot nehezen tudnék elképzelni a gránátalmalénél: Összetett és komplex anyag, csak úgy mint a juharszirup, ráadásul fogyasztani nem csak egészséges, hanem finom is!

Kincses István - Szolnok

„A közelmúltban olvastam az interneten, hogy egy külföldi orvos (már pontosan nem emlékszek a nevére) azt tanácsolta, hogy a gránátalma fogyasztásával megakadályozható a halláskárosodás. Mivel a jobb fülemre már hónapok óta kissé rossszul hallok, megrendeltem az Önök termékét. Ugyan én pontosan nem tudom megítélni, hogy a gránátalmalével valóban orovsolható-e a probléma, azt azonban tudom, hogy amióta (körlbelül 1 hónapja) fogyasztom a gránátalmalevet, megszűnt az irritáló, zümmögő hang a fülemben. Külön köszönet a gyors és kiváló szolgáltatásért! ”

Károlyiné Zsuzsanna - Békéscsaba

„A testvéremet szinte már kibírhatatlan, közel 2 hétig tartó szupererős klimaxos panaszok gyötörték. Fájt a feje, émejgett, jelentős mennyiségű ért vesztett, és aludni sem tudott stb... Olvastam a gránátalma jótékony hatásairól, ígyhát rendeltem egy gyümölcslét neki. 3-4 nap rendszere gránátalmalé fogyasztás után a tünetei először csillapodni kezdtek, majd végleg megszűntek. Mindez egy teljesen természetes terméknek köszönhető!”

Pereczes Zalán - Siófok

„Imádom a terméket! Sokkal több egészségügyi előnye van mint a „megszokott” gyümölcsöknek (alma, citrom, körte stb.). Én már teljesen áttértem a gránátalma fogyasztására akár egészben, akár gyümölcslé formájában.”